Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta jajeczna z rzeżuchą

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jajko 3 szt
rzeżucha 1 garść
oliwa 100 ml (z awokado)
sól i pieprz

Porada

Pasta nie tylko idealnie nada się na kanapki. Rewelacyjnie wkomponuje się jako nadzienie do połówek jajek ugotowanych na twardo. Na Wielkanoc, jak znalazł ;)

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta jajeczna z rzeżuchą

Jajka gotujemy na twardo, obieramy i kroimy na mniejsze kawałki.

Do jajek dodajemy rzeżuchę oraz oliwę. Blendujemy.

Do smaku doprawiamy solą i pieprzem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Renata9 08.04.2017 20:39
Szybkie i smaczne śniadanko
halina17 08.04.2017 18:31
Smaczna pasta.
Aleksandra/Olcia 08.04.2017 17:47
u Ciebie zawsze apetycznie
AZgotuj 08.04.2017 15:29
wyglada pysznie!
KORAL 08.04.2017 14:45
Świetna :)
Madzai 08.04.2017 10:44
Super pomysł!
Róża1 08.04.2017 09:46
ale pyszne śniadanko !!! :-)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak