Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta jajeczna z remouladą i suszonym szczypiorkiem

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko ugotowane na twardo 6 sztuk
suszony szczypiorek 2 łyżki
Sos remoulada 3 łyżki
majonez 2 łyżki
musztarda 1 łyżeczka
sól i pieprz

Porada

Ostatnio do pasty jajecznej dodałam remouladę, wyszła bardzo smaczna. Smak wzbogaciłam dodając do niej suszony szczypiorek, polecam na piątkowe śniadanie.

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta jajeczna z remouladą i suszonym szczypiorkiem

Jajka ugotowane na twardo obieramy, kroimy w kostkę lub ścieramy na tarce o grubych oczkach. Dodajemy suszony szczypiorek, remouladę, majonez oraz musztardę. Wszystko dokładnie mieszamy, doprawiamy do smaku sola oraz pieprzem. Podajemy z pieczywem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Smaczna_B 11.01.2017 16:33
smakowita pasta.
Iwusia 10.01.2017 22:12
wspaniała pasta
bertpvd 10.01.2017 21:40
pyszna pasta
norweska20 10.01.2017 21:24
chętnie bym spróbowała

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak