Pasta jajeczna z oliwkami

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • oliwki czarne

    10 szt
  • majonez tradycyjny

    3 łyżki
  • natka pietruszki

    do dekoracji
  • sól, pieprz

  • jaja na twardo

    5 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jajka i oliwki drobno posiekac lub zetrzec na tarce. Połaczyc z majonezem, doprawic solą i pieprzem. Nakładać na kanapki, przystroić natka pietruszki

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Rybciia 07.06.2013 08:49
smaczna :)
Marzena34 20.06.2011 10:22
mniam,extra
Motorek 19.06.2011 18:20
pycha
Tika4444 13.12.2010 09:42
fajny przepis, lubie czarne oliwki

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat