Pasta jajeczna z kiszonym ogórkiem

Pasta jajeczna z kiszonym ogórkiem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek

×

kg

g

kostka

gramów

ml

duża łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ogórek kiszony

    1 szt.
  • majonez tradycyjny

    2 łyżki
  • sól

    1 szczypta
  • pieprz

    1 szczypta
  • liść lubczyku

    1/2 łyżeczki
  • jaja na twardo

    4 szt.
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jajka i ogórek zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Dodać majonez i przyprawy. Wszystko dobrze wymieszać.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

suzana

30.05.2012 14:07
ciekawy pomysl

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat