Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta jajeczna z jogurtem

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

cebula czerwona 1
jogurt naturalny 3 łyżki
musztarda staropolska 1 łyżka
sól i pieprz do smaku
jajko ugotowane na twardo 8

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta jajeczna z jogurtem

Kroki postępowania

1
Jajka zetrzeć na grubej tarce.
Krok 1 - Pasta jajeczna z jogurtem foto
2
Cebulkę pokroić w drobną kostkę.
Krok 2 - Pasta jajeczna z jogurtem foto
3
Do startych jajek dodać cebulkę, jogurt i musztardę. Wymieszać i dosmaczyć sola i pieprzem.
Krok 3 - Pasta jajeczna z jogurtem foto
4
Dokładnie wymieszać i podawać na chlebku ze świeżym pomidorem.
Krok 4 - Pasta jajeczna z jogurtem foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bernadeta1 23.05.2013 20:09
koniecznie wypróbuję
Renata9 28.04.2013 13:48
ciekawy przepis na pastę jajeczną

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak