Pasta jajeczna z chrzanem, rzeżuchą i majonezem

Pasta jajeczna z chrzanem, rzeżuchą i majonezem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek

×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • chrzan

    1 łyżka
  • majonez

    2-3 łyżki
  • rzeżucha

    3 łyżki
  • szczypiorek usiekany

    3 łyżki
  • sól morska

    do smaku
  • jaja na twardo

    4-6 szt.
  • pieprz czarny mielony

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jajka obrać ze skorupek i drobno posiekać. Do jajek dołożyć chrzan, majonez, posiekaną rzeżuchę i szczypiorek, dokładnie wymieszać. Doprawić do smaku solą i pieprzem świeżo mielonym. Smacznego!

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (7)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Malgorzata549

16.07.2015 11:09
pyszny pomysł

Motorek

07.10.2014 16:06
bardzo dobra

ppaulina

13.07.2013 19:07
pyszne śniadanko

mufinka79

03.04.2013 16:16
Dziękuję bardzo :)

JOANNA16

02.04.2013 21:32
lubię taką

paulina2157

02.04.2013 12:25
świetny pomysł na śniadanie

ewka1978

02.04.2013 11:13
bardzo lubię

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat