Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta jajeczna z chrzanem, rzeżuchą i majonezem

3.0
(14)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

chrzan 1 łyżka
majonez 2-3 łyżki
rzeżucha 3 łyżki
szczypiorek usiekany 3 łyżki
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat do smaku
jajko ugotowane na twardo 4-6 szt.
Pieprz czarny mielony Prymat do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta jajeczna z chrzanem, rzeżuchą i majonezem

Jajka obrać ze skorupek i drobno posiekać. Do jajek dołożyć chrzan, majonez, posiekaną rzeżuchę i szczypiorek, dokładnie wymieszać. Doprawić do smaku solą i pieprzem świeżo mielonym. Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Malgorzata549 16.07.2015 11:09
pyszny pomysł
Motorek 07.10.2014 16:06
bardzo dobra
ppaulina 13.07.2013 19:07
pyszne śniadanko
mufinka79 03.04.2013 16:16
Dziękuję bardzo :)
JOANNA16 02.04.2013 21:32
lubię taką
paulina2157 02.04.2013 12:25
świetny pomysł na śniadanie
ewka1978 02.04.2013 11:13
bardzo lubię

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak