Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta jajeczna z chrzanem

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 3-4 szt
zielona cebulka 1 pęczek
chrzan 1 łyżeczka
majonez tradycyjny 1 łyżeczka lub jogurt grecki
sól i pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta jajeczna z chrzanem

Jajka gotujemy na twardo, studzimy i obieramy z łupin. Następnie drobno je siekamy bądź rozdrabniamy w blenderze. Zieloną cebulkę bądź szczypiorek drobno siekamy, dodajemy do jajek - mieszamy. Dodajemy majonez (lub jogurt) oraz chrzan, doprawiamy do smaku solą i pieprzem, mieszamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Beatris 27.01.2017 19:05
Zjadłabym kanapeczkę z taką pastą :)
adelajda 27.01.2017 17:09
Uwielbiam wszystkie pasty :)
AZgotuj 27.01.2017 11:54
pyszna pasta podkręcona wspaniałym chrzanem
Mniam 27.01.2017 11:22
Pyszności :)
Grazyna0211 27.01.2017 10:56
smakują mi takie pasty
justynkag 27.01.2017 10:52
Bardzo smaczna propozycja
Madzai 27.01.2017 09:53
Bardzo lubię wszelkie takie pasty :)
mirosława4 27.01.2017 09:43
zapowiada się smacznie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak