Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta jajeczna z awokado i papryką

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

twaróg 20 dag
jajko ugotowane na twardo 4 szt
awokado 1 szt
papryka marynowana 4 kawałki
majonez 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta jajeczna z awokado i papryką

Jajka gotujemy na twardo w osolonej wodzie. Po ugotowaniu studzimy i kroimy , siekamy. Awokado obieramy i kroimy w kosteczkę. Dobrze mieszamy posiekane jajko z awokado. Dodajemy twaróg i łyżkę majonezu. Jeszcze raz dobrze mieszamy do połączenia się składników. Paprykę marynowana kroimy w małą kosteczkę. Dodajemy do pasty. Jeszcze raz mieszamy , solimy według smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

halina17 09.02.2016 18:55
Dobra pasta.
Monika-twin 09.02.2016 16:23
Super pasta.
Malinka 09.02.2016 12:01
Chętnie bym skosztowała, bo z dodatkiem awokado jeszcze nie jadłam :)
tobi1989 09.02.2016 11:40
Bardzo lubię takie wynalazki :)
noninka77 09.02.2016 10:55
Ciekawe połączenie :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak