Pasta jajeczna na chlebku

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jajko ugotowane na twardo

    4 szt.
  • Szczypiorek cienki

    0,5 pęczka
  • masło roślinne

    1-2 łyżek
  • sól

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ugotowane jajka kroimy w drobną kostkę, dodajemy posiekany szczypiorek. Do tego dodajemy masło, dokładnie mieszamy, doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Na chleb nakładamy niewielką ilość pasty i rozsmarowujemy nożem.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
adelajda 03.07.2012 18:51
super !
Rafał10 05.06.2012 22:08
OOOO TRADYCYJNA PASTA... MNIAM !
SmacznaPyza 05.06.2012 20:31
lubię jajeczną paste

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat