Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta jajeczna curry

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 4 sztuki
Przyprawa curry orientalna Prymat 1/2 łyżeczki
sól do smaku
musztarda 1 łyżeczka
majonez 1-2 łyżki
Papryka słodka mielona Prymat 1/2 łyżeczki

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta jajeczna curry

Jajka gotujemy na twardo. Obieramy i kroimy w drobną kosteczkę gdy już przestygną.
Majonez mieszamy z musztardą curry i słodką papryką. Gotowy sos mieszamy z jajkami.
Podajemy ze świeżym pieczywem, można posypać szczypiorkiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gusia1000 17.09.2015 13:54
Dobra pasta.
Fiffi 17.04.2013 22:54
ciekawe zestawienie składników

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak