Pasta jajeczna

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jajko

    6 szt
  • szczypiorek

    pęczek
  • Papryka ostra mielona Prymat

    1/2 łyżeczki
  • sól i pieprz

    do smaku
  • majonez

    2 łyżki
  • masło

    1 łyżeczka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jajka gotujemy na twardo, studzimy i obieramy ze skorupek. Jajka bardzo drobniutko kroimy w kostkę, dodajemy posiekany szczypiorek. Pastę mieszamy z masłem i majonezem. Doprawiamy solą, pieprzem, ostrą mieloną papryką.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat