Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta jajeczna

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko ugotowane na twardo 1 szt
serek kanapkowy biały 1 łyżka
rzodkiewka 1 szt
szczypiorek 1 łyżeczka
Sól czosnkowa jodowana Prymat
Pieprz czarny mielony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta jajeczna

Jajko gotujemy na twardo, studzimy, obieramy i przekładamy do miseczki. Do jajka dodajemy serek, starta na grubych oczkach tarki rzodkiewkę, szczypiorek. Całość solimy, pieprzymy i rozgniatamy widelcem na jednolitą masę.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mirosława4 16.10.2016 18:17
smaczniutka do świeżego pieczywa
anka1988 16.10.2016 14:38
moja ulubiona
Justi2401 16.10.2016 13:24
Domowa najlepsza :)
IwonaKa 15.10.2016 23:55
lubię taka pastę na chlebek
Wafelek2601 15.10.2016 22:51
Bardzo lubię pastę jajeczną
Marta1986 15.10.2016 21:38
bardzo smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak