Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta jajeczna

2.0
(8)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 2 sztuki
papryka czerwona 1/4 sztuki
jogurt naturalny 1 łyżka
szczypiorek
pieprz
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta jajeczna


Jajka ugotować na twardo, obrać z łupinek i dokładnie rozgnieść widelcem lub bardzo drobno posiekać do rozdrobnionych jajek dodać pokrojoną w małą kosteczkę paprykę i posiekany szczypiorek oraz jogurt. Wszystkie składniki pasty dokładnie wymieszać w trakcie doprawić ją solą oraz pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Monika-twin 16.04.2015 13:40
faJNA PASTA JAJECZNA.
gosia56 16.04.2015 13:36
super taka pasta;)
monika141 16.04.2015 12:51
pyszna na kanapki
Mniam 16.04.2015 11:31
Lubię takie pasty na kanapki. Muszę zrobić, bo dawno już taką robiłam :)
Wafelek2601 16.04.2015 10:55
Przepysznie wygląda Twoja pasta
Aleksandra/Olcia 16.04.2015 10:18
zdrowo i smacznie na śniadanie
iskierka.ag 16.04.2015 10:08
Bardzo fajna odskocznia od zwykłych wędlin, które nakładamy na kanapki:)
pestka 16.04.2015 09:39
lubię takie pasty na sniadanie
Anna169Hosz 16.04.2015 09:25
Smacznie się prezentuje!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak