Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta jajeczna

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cebula 1 średnia
majonez 2 łyżki
masło 1 łyżka
sól
jajko ugotowane na twardo 6 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta jajeczna

Kroki postępowania

1
Jajka obrać ze skorupek, pokroić w drobna kostkę. Cebulę obrać i pokroić w drobną kostkę. Dodać majonez i masło.
Krok 1 - Pasta jajeczna foto
2
Wszystko wymieszać. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Krok 2 - Pasta jajeczna foto
3
Podawać z pieczywem.
Krok 3 - Pasta jajeczna foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

fotoviderek 12.06.2013 07:26
Uwielbiam taka pastę :)
Pani Domu 15.03.2013 17:23
pyszna pasta
jozefinach 05.11.2012 10:34
Uwielbiam pastę jajeczną.
-Natka- 04.11.2012 20:54
uwielbiam pastę jajeczną i często ją robię
misia53 04.11.2012 20:29
Pastę jajeczną lubię, często zmieniam dodatki ale zawsze smakuję wszystkim

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak