Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta jajeczna

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 8
musztarda 1 łyżeczka
majonez 4 łyżki
szczypiorek 1 pęczek
sól i pieprz
Papryka słodka mielona Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta jajeczna

Szczypiorek posiekaj.
Jajka ugotuj na twardo,ostudź i obierz.
Obrane jajka posiekaj i przełóż do miski. Do jajek dodaj majonez i musztardę. Dodaj szczypiorek,sól,pieprz i słodką paprykę do smaku. Dokładnie przemieszaj.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

adelajda 08.05.2016 12:06
Bardzo lubię :)
krokus 07.05.2016 19:54
Tradycyjna najlepsza
benka 07.05.2016 19:01
Taka najprostsza jest najlepsza :)
Bernadeta1 07.05.2016 16:49
bardzo taką lubię
halina17 07.05.2016 15:31
Lubię pastę jajeczną.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak