Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta jajeczna

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 3 sztuki
koperek 1 pęczek
papryka czerwona 1 sztuka
majonez 3 łyżki
Musztarda sarepska Prymat 2 łyżeczki
sól do smaku
Pieprz czarny mielony Prymat do smaku

Porada

Doskonała na kanapki zarówno na śniadanie jak i na kolację.

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta jajeczna

Jajka gotujemy na twardo i kroimy w kosteczkę . Z papryki usuwamy gniazda nasienne i kroimy w drobną kostkę. Koperek siekamy. Pokrojone jajka, paprykę i koper wrzucamy do miski, dodajemy musztardę, majonez, solimy i pieprzymy do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak