Pasta do chleba

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • CHUDA KIELBASA

    19 dkg
  • lub szynka

  • lub mięso gotowane

  • masło

    5 dkg
  • musztarda do smaku

  • pieprz

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Wędlinę lub mięso zemlec, dodać masło, zieloną pietruszkę , pieprz i dobrze utrzeć w misce. Zamiast musztardy można użyć keczupu.Podać do pieczywa.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (15)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
IZABELA29 05.06.2013 08:32
rzadko kiedy robię takie pasty
Bernadeta1 18.05.2013 12:15
bardzo lubię takie pasty
romanrafal 27.04.2013 14:23
ciekawa wersja
Grazyna0211 21.12.2012 10:23
fajny pomysł
Mati13 08.12.2012 15:48
bardzo smaczna
Mati13 08.12.2012 15:48
bardzo smaczna
Motorek 20.09.2012 09:17
smaczna
forgielka 26.04.2012 10:42
smaczne
AGNIESZKA103 24.03.2012 20:25
mniam pysznosci
ewaa 04.12.2011 10:35
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat