Pasta do chleba

Pasta do chleba

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • masło

    1/2 kostki
  • jajko

    4 szt
  • ogórek zielony

    1/2 szt mniejszej
  • rzodkiewka

    5-6 szt
  • marchew

    1/2 szt ugotowanej
  • wędlina

    10 -15 dag
  • cebula

    ok1/2 szt
  • natka pietruszki

    ok1/2 pęczka
Wyślij składniki na:
Listonic

Przepis i sposób przygotowania Pasta do chleba

Natkę opłukać i drobno posiekać. Jajka ugotować na twardo, wystudzić i pokroić w drobniutką kostkę. Tak samo pokroić pozostałe składniki pomijając masło. Masła można dodać więcej.
Masło utrzeć z natką i cebulą a następnie dodawać kolejne składniki.
Wszystko wymieszać i doprawić do smaku.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat