Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta do chleba

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

masło 1/2 kostki
jajko 4 szt
ogórek zielony 1/2 szt mniejszej
rzodkiewka 5-6 szt
marchew 1/2 szt ugotowanej
wędlina 10 -15 dag
cebula ok1/2 szt
natka pietruszki ok1/2 pęczka

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta do chleba

Natkę opłukać i drobno posiekać. Jajka ugotować na twardo, wystudzić i pokroić w drobniutką kostkę. Tak samo pokroić pozostałe składniki pomijając masło. Masła można dodać więcej.
Masło utrzeć z natką i cebulą a następnie dodawać kolejne składniki.
Wszystko wymieszać i doprawić do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak