Pasta BOCZUŚ na chleb

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • boczku parzonego

    0,5 kg
  • cebuli

    1 sztuka
  • czosnku

    2 ząbki
  • sól

    do smaku
  • pieprz

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Odciąć skórę od boczku. Boczek pokroić na kawałki i zemleć. Obrać cebule i czosnek, również zemleć. wymieszać i doprawić do smaku solą i pieprzem.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
[email protected] 26.11.2011 00:42
muszę spróbować nie znam tego ;-)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat