Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Parówki w cieście francuskim

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ciastro francuskie mrozone 2 szt
ser topiony 2 plastry
parówki 2 szt
ketchup 3 łyżeczki
oregano 2 łyżeczki
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Parówki w cieście francuskim

Kroki postępowania

1
Na cieście francuskim układam ser topiony.
Krok 1 - Parówki w cieście francuskim foto
2
Serek smaruję ketchupe, posypuję ziołami oraz pieprzem.
Krok 2 - Parówki w cieście francuskim foto
3
Układam na środku parówkę zawijam, sklejam boki.
Krok 3 - Parówki w cieście francuskim foto
4
Piekę w temp 180 stopni przez 10 minut.
Krok 4 - Parówki w cieście francuskim foto
5
Podaję z pyszną, uśmiechnięta kanapką!
Dzień dobry!
Krok 5 - Parówki w cieście francuskim foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Iwona32 19.04.2013 11:37
paróweczka mniam mniam:)
daria2911 31.01.2013 16:05
super :)
leonowie 31.01.2013 14:27
fajna przekąska:)
Poison1988 31.01.2013 13:10
proste i smaczne a ciasto francuskie uwielbiam :)
Anula 31.01.2013 12:27
proste a jakie dobre:)
Pyszota 31.01.2013 12:25
uwielbiam
AURELKA 31.01.2013 12:17
pycha
Milena87 31.01.2013 12:16
jadłam kiedyś, bardzo dobre:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak