Doradca Smaku logoandPrymat logo
Sprawdzone przepisy na Boże Narodzenie. ZOBACZ

Parówki - pojedyńcze dania

0.0
(0)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

parówki
6 sztuk
boczek
6 plastrów
ser
6 plastrów
karkówka
6 plastrów
kapusta
6 liści

Przepis i sposób przygotowania na: Parówki - pojedyńcze dania

Cienką parówkę rozkroić wzdłuż. Do parówki włożyć plaster boczku i plaster sera. Calość zawinąć w duży posolony, rozbity plaster karkówki a następnie zawinąć w odparzony liść kapusty.Piec około 1,5 godziny. Podawać z frytkami lub ziemniakami i surówką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Andzia1977
Andzia1977 03.12.2011 21:53
ciekawy przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak