Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Papryka pieczona z fetą

3.0
(12)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

papryka czerwona 3 sztuki
feta 1/2 opakowania
oliwa 3 łyżki
Pieprz czarny mielony Prymat do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Papryka pieczona z fetą

Papryki polane oliwą piekłam w folii ok 50 minut w 190 stopniach.
Kiedy lekko ostygły obrałam ze skórki.
Ułożyłam długie fileciki na półmisku wkruszyłam fetę polałam sosem spod papryk i chlustem oliwy. Na wierzch posypałam świeżo tarty pieprz.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

paulina2157 23.09.2013 18:00
nigdy takiej nie robiłam bardzo ciekawy przepis
Jadwiga/Jaga85 23.09.2013 16:02
Bardzo jestem ciekawa smaku. Wygląda pysznie !
Czarnula87 23.09.2013 15:34
nie dużo składników a za to magia w kuchni :)
reniatka 23.09.2013 15:05
bardzo pomysłowa przekąska
Papryczka 23.09.2013 15:00
pyszna jest taka
nogawkuchni 23.09.2013 14:52
Wygląda smakowicie i z pewnością jest pyszne,fajna propozycja na nieskomplikowaną,a jakże wyrazistą w smaku i apetyczną przekąskę,ciekawy pomysł.
Barbara13 23.09.2013 14:37
Ciekawy pomysł:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak