Papryka faszerowana serem białym i papryczką ostrą

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

gniazd

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

gniazda

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • papryczka chili

    2 szt
  • papryka

    5 szt
  • ser biały

    300 g
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Paprykę umyć i wypatroszyć , następnie odstawić i zająć się krojeniem papryczki ostrej . Następnie ser biały położyć na serwetkę papierową i odsączyć nadmiar wody . Papryczkę dodać do sera i równomiernie wymieszać , farsz dodać do wyżłobionych wcześniej papryk . Wstawić do piekarnika na około 30-40 minut . Ciekawa opcja i interesujący smak

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
elzbietar64 08.06.2012 20:34
chętnie zjem jak zrobisz taką
Aneta41 11.04.2012 12:45
proste i smaczne;)
EWI 11.04.2012 08:55
ale proste :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat