PAPRYCZKI Z FARSZEM

Czas przygotowania:
1h

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • papryka

    12 szt
  • mięso mielone

    1 kg
  • jajko

    1 szt
  • sól do smaku

  • Pieprz biały mielony Prymat

  • Bułka tarta klasyczna Prymat

  • bulion drobiowy

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Papryczki umyc, delikatnie wydrążyc.
Mięso mielone przygotowac jak na kotlety mielone,dodac przyprawe , można zagęscic bułka tartą wg uznania.
Delikatnie powypelniac mięsem papryczki.
Poukładac jedna obok drugiej, zalac goracym bulionem, gotowac do miękkości

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
eli82 09.07.2011 18:10
pychotka

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat