Panga smażona z kminkiem i pieprzem bez tłuszczu Dieta Proteinowa

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • filety pangi

    0,5 kg
  • kminek Prymat

    2 szczypty
  • woda

    o,5 szklanki
  • Pieprz czarny grubo mielony Prymat

    2 szczypty
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Rybę dajemy na teflonową, rozgrzaną patelnię. Posypujemy obustronnie przyprawami i smażymy co chwilę przewracając. Podlewamy woda jak zacznie przywierać.

Dusimy około 15 minut.

Smażenie sprawia że jest słona i smaczna. Zero tłuszczu ;)

Ryba nadaje się do pierwszej fazy diety Dukana czyli Proteinowej. Można jeść jej do woli!!!

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
adam1f 28.01.2012 16:59
dobre
wiola28a 24.01.2011 10:33
uwielbiam rybki
ewelinapac 10.12.2010 19:49
pyszności
iwona332 19.10.2010 00:03
super
Ewa109 24.09.2010 06:53
super przepis, na zdjeciu wygląda smakowicie:)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat