pamelo w czekoladzie posypane orzechami

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pamelo

    1 sztuka
  • czekolada 80%

    1 tabliczka
  • mleko

    3 łyżki
  • orzechy włoskie

    20 mielone
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Czekoladę rozpuszczamy w kompieli wodnej, dodajemy do niej mleko i mięszamy , pamelo obieramy kroimy w kostkę polewamy czekoladą posypujemy orzechami.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
suzana 10.11.2010 13:44
lubie pomelo:)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat