paluszki rybne

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • filet z dowolnej ryby

    500 g
  • jajko

    2 szt
  • sól

  • pieprz

  • mąka

    1 szkl
  • Bułka tarta klasyczna Prymat

    1 szkl
  • olej do smażenia

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Filety kroimy w równe słupki.Przyprawiamy z obu stron i obtaczamy w mace jajku i bułce tartej.Wkładamy na rozgrzany olej i smażymy z każdej strony.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
caffee_tea 03.05.2012 00:12
lubię potrawa rybne

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat