Paluszki morelowe

Paluszki morelowe

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • cukier

    4 łyżki
  • sok cytrynowy

    1 łyżeczka
  • marmolada morelowa

    1 łyżeczka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Zagęścić masę podsypując cukru. Toczyć z niej paluszki, układać na blasze wyłożonej papierem i wysypanej cukrem, po czym suszyć w przewiewnym miejscu.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
iknkirke 20.07.2012 14:29
fajny przepis
izapozdro 13.12.2010 17:10
muszą być smaczne
suzana 08.12.2010 13:10
fajny przepis

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat