Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

paluchy serowe

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ciasto francuskie 1 opakowanie
ser żółty 100 (tarty)
Papryka słodka mielona Prymat 1 szczypta

Przepis i sposób przygotowania na: paluchy serowe

Kroki postępowania

1
z ciasta francuskiego wycinamy prostokąty, na środek każdego z nich nakładamy ser i zawijamy.
Krok 1 - paluchy serowe foto
2
posypujemy papryką do smaku.
Krok 2 - paluchy serowe foto
3
zapiekamy w 180 stopniach na złoty kolor. świetny dodatek do piwa
Krok 3 - paluchy serowe foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kejti 23.05.2014 15:55
Fajna przekąska :-)
Dorian 31.12.2012 07:57
fajny pomysl
kaja1991 05.12.2012 15:55
uwielbiam takie połączenia ,
kaja1991 05.12.2012 15:55
może być też przekąską lub kolacją
Beata61 05.12.2012 12:40
fajny pomysł

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak