Owsiankowy omlet z masłem orzechowym

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jajko

    2
  • płatki owsiane

    40 gram
  • mleko

    2 łyżki
  • cukier

    1 łyżeczka
  • masło orzechowe

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Wszystkie składniki (oprócz masła orzechowego ;) zmielić blenderem na jednolitą masę. Wylać na rozgrzaną patelnię lub gofrownicę jedynie lekko nasmarowaną tłuszczem. Po upieczeniu posmarować masłem orzechowym.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Ela15 19.07.2014 20:22
ciekawy smak
Marta11 25.05.2013 14:19
fajny pomysl
bogusia19 25.05.2013 14:13
ciekawy pomysł
dodi 25.05.2013 13:44
jeszcze z płatkami nie robiłam

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat