ostra pasta paprykowa

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • serek homogenizowany

    1 op.
  • sól

    szczypta
  • Papryka ostra mielona Prymat

    1 łyżka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Paprykę rozetrzeć z serkiem homogenizowanym i posolić do smaku. Dobra jak chwile poleży w lodówce.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Zoso 31.03.2011 23:25
lubię ostre dania :)
Aneta41 22.03.2011 08:27
nie lubie ostrego ale ze slodka papryka musi byc dobre:)
rzenia15 21.03.2011 20:01
na pewno pycha
kamilaj 09.09.2010 21:44
nie zawsze mi smakuje to co ostre

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat