opiekanka serowa z bułką

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • bagietka

    1 szt
  • jajka

    4 szt
  • olej do smażenia

  • sól

  • ser żółty

    40 (tarty)
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Bułkę kroimy na plasterki o grubości pół centymetra,jajka mieszamy z serem,natką pietruszki i solimy.Plasterki bułki maczamy w masie jajecznej i smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron.Po wyciągnięciu układamy na papierowych serwetkach aby osączyć z tłuszczu.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Krystyna32 03.06.2011 13:18
extra

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat