omlet owsiano jagodowy

omlet owsiano jagodowy

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • płatki owsiane

    1 szklanka
  • jagody

    20 dag
  • substancja słodząca

    do smaku
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania omlet owsiano jagodowy

Płstki błyskawiczne namoczyć w ciepłej wodzie. Odsączć dodać jagody . Posłodzić do smaku. Smażyć na rozgrzanym tłuszczy . Ja użyłam bezkaloryczny oli-oli a słodziłam stewią

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat