Doradca Smaku logoandPrymat logo
Mięsa - najlepsze przepisy SPRAWDŹ

OMELT PO NORMANDZKU

5.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko
5 sztuk
wątróbki kurze
2 sztuki
śmietana
2 łyżki
masło
100 gram
wino białe
100 gram
sól
do smaku
Sklep Prymat
pieprz
do smaku
Sklep Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: OMELT PO NORMANDZKU

Jajka wymieszać, dodać śmietanę, sól oraz pieprz. Wątróbkę pokroić, podsmażyć, dodać wino – osolić, popieprzyć i wszystko razem gotujemy ok. 5 minut. Smażymy omlet. Do środka wkładamy wątróbkę na winie i całość zawijamy. SMACZNEGO!!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak