Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ogórki nadziewane miętowym twarożkiem.

2.0
(10)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ogórek gruntowy 8 niewielkich sztuk
ser biały 25 dag
śmietana 12% kilka łyżek
sól do smaku
mięta według uznania

Przepis i sposób przygotowania na: Ogórki nadziewane miętowym twarożkiem.

1.Ogórki umyć,osuszyć i obrać.Każdy ogórek przekroić na pół i łyżeczką wydrążyć środek.
2. Listki mięty umyć i osuszyć,bardzo drobniutko posiekać.
3. Ser biały wymieszać ze śmietaną,dodać mięte i posolić do smaku.
4. Gotowy ser nakładać do wydrążonych ogórków.
5.Podawać od razu lub schłodzone z lodówki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Babeczka35 30.04.2015 07:38
Dziękuję;)
gusia1000 30.04.2015 03:58
Super przekąska.
Beatris 29.04.2015 16:43
Apetyczna przekąska:)
Monika-twin 29.04.2015 14:59
Fajny pomysł.
Aleksandra/Olcia 29.04.2015 12:36
smakowita przekąska
Mancia w kuchni 29.04.2015 12:18
wiosenne pyszności! mniami
Franciszek 29.04.2015 09:51
Super przepis
barbara11561 29.04.2015 09:30
pyszna przekąska
AgaS10 29.04.2015 08:59
super świeże danie:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak