ogorki faszerowane

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ogórki

    2 srednie
  • jajko

    2
  • sól, pieprz

  • pomidor

  • śmietana

  • papryka czerwona

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ogórki obrać i przekroić na pól, wyjąć miąższ.

Farsz:
jajka ugotować, obrać i pokroić w kostkę, paprykę i pomidory pokroić w kostkę, składniki wymieszać ze śmietaną, przyprawić do smaku.

Nałożyć farsz do ogórków.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Smakosz6 17.04.2011 19:53
mmmmmmmmmmmmmmmmmm

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat