Przepis i sposób przygotowania na: Ogon byka w czerwonym winie - hiszpański przysmak
Kroki postępowania
Pokrojone ogony ułożyć w szklanym naczyniu, dodać pokrojone warzywa i ząbki czosnku.
Dusić w temperaturze 190 oC około 3 godziny.
ogon wołowy |
2 kg
|
marchew |
3 szt
|
pietruszka |
1 szt
|
cebula |
2 szt
|
por (biała część) |
1 szt
|
ząbki czosnku |
5 szt
|
wino czerwone wytrawne |
1 butelka
|
przyprawa do potraw Kucharek |
|
pieprz |
|
mąka |
|
olej do smażenia |
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: