Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Nuggetsy z indyka z surówką i fasolką szparagową

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filet z indyka 1 kg
nuggetsy pikantne Prymat 1 opak
olej do smażenia
fasolka szparagowa
surówka

Przepis i sposób przygotowania na: Nuggetsy z indyka z surówką i fasolką szparagową

Filet oczyszczamy , kroimy w grubą kostkę . Nuggetsy przygotowujemy wg przepisu na opakowaniu. w powstałym cieście . Smażymy na głębokim tłuszczu na złoty kolor. Fasolkę gotujemy , polewamy zrumienioną bułką tartą . Podajemy z dowolną surówką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Grażyna13 27.08.2013 22:24
Smakowite danie :)
Katarzyna59 10.05.2013 07:43
apetycznie wyglądają
Ewelina38 17.04.2013 11:06
pyszny obiadek i rewelacyjne dodatki, zwłaszcza fasolka, którą uwielbiam :)
Margo1 22.03.2013 10:23
jak widać same pyszności
Kasnaj 11.02.2013 16:53
Mniam :)
Kulinarna Ja 29.12.2012 16:34
pyszny obiadek!
adelajda 26.12.2012 19:34
dla mnie super !
Kuchareczka2 25.12.2012 09:49
oczywiście , że można
mysza75 24.12.2012 14:57
Taki obiadek lubię a czy zamiast indyka można dać filet z kurczaka ?
romanrafal
romanrafal 22.12.2012 09:15
zacne danie
Magda24 20.12.2012 16:23
fajne
Monika58 20.12.2012 16:09
dobre
AURELKA 20.12.2012 15:23
ale bym zjadła

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak