Napój z kiszonej kapusty i buraków

Napój z kiszonej kapusty i buraków

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek

×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • buraki

    50 dag
  • majeranek Prymat

    do smaku
  • cukier

    5 łyżka
  • kapusta biała

    50 dag
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Sok z buraków wyciskamy z sokowirówki.
Połączyć z sokiem z kiszonej kapusty.
Dodać pieprz, sól i majeranek.
Dodać cukier.
Wymieszać!

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (9)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Łukasz15

02.07.2012 08:59
CIekawe

Justa32

16.06.2012 08:12
mnie smakuje!!!

jasiek

07.03.2012 11:25
i na przeziębienia

magical66

02.10.2011 12:52
zdrowy na żołądek

joanna77

26.07.2011 15:38
mniam

Ania67

13.07.2011 08:58
oryginalny

Justyna Jussstiii

13.05.2011 09:46
smaczne

AgaS10

19.04.2011 11:59
nie dla mnie:)

dorotka0000025

17.04.2011 12:37
brrr na sniadanie to chyba po imprezie

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat