Składniki:
wędlina | 10 DKG |
ser żółty | 20 DKG |
mąka | 15 DKG |
jajko | 2 SZT |
mleko | 0,25 LITRA |
oliwa | 2 ŁYŻKI |
olej do smażenia | 0,25 LITRA |
sól | 0,5 ŁYŻECZKI |
wędlina | 10 DKG |
ser żółty | 20 DKG |
mąka | 15 DKG |
jajko | 2 SZT |
mleko | 0,25 LITRA |
oliwa | 2 ŁYŻKI |
olej do smażenia | 0,25 LITRA |
sól | 0,5 ŁYŻECZKI |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: