Składniki:
mleko | 0,5 mililitra |
mąka przenna | 20 dekagramów |
jajko | 1 sztuka |
olej | 1-2 łyżek |
cukier waniliowy | 0,5 opakowania |
jabłka | 1 kilogram |
cukier | 2-3 łyżek |
Cynamon mielony Prymat | 1-2 łyżek |
woda | 3 łyżki |
mleko | 0,5 mililitra |
mąka przenna | 20 dekagramów |
jajko | 1 sztuka |
olej | 1-2 łyżek |
cukier waniliowy | 0,5 opakowania |
jabłka | 1 kilogram |
cukier | 2-3 łyżek |
Cynamon mielony Prymat | 1-2 łyżek |
woda | 3 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: