Nadziewany ogórek

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ogórki

    2
  • ter tosca

    200 gram
  • wędzony łosoś

    100 gram
  • koperek

    1 łyżka
  • sól

  • pieprz

  • natka pietruszki

  • szczypior

  • pomidorki cherry

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ogórki przekroić wzdłuż. Łyżeczką wyjąć pestki i podzielić na części. Łososia drobno posiekać, dodać do sera. Przyprawić, wymieszać z koperkiem. Pastą napełnić łódeczki z ogórka, udekorować pomidorkami i zieleniną.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat