Składniki:
pałki z kurczaka | 4 duże sztuki |
wędzone podgardle wieprzowe | 10 dkg |
por | ok. 10 cm kawałek |
sól do smaku | |
pieprz do smaku | |
olej do smażenia | |
Przyprawa do mięs Prymat | 2 łyżeczki |
Grill przyprawa klasyczna Prymat | 2 łyżeczki |
żurawina |
pałki z kurczaka | 4 duże sztuki |
wędzone podgardle wieprzowe | 10 dkg |
por | ok. 10 cm kawałek |
sól do smaku | |
pieprz do smaku | |
olej do smażenia | |
Przyprawa do mięs Prymat | 2 łyżeczki |
Grill przyprawa klasyczna Prymat | 2 łyżeczki |
żurawina |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: