-Nadziewane jajka Halloween

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jajka

    4 szt
  • oliwki czarne

    1 łyżka
  • ketchup

    1 łyżeczka
  • serek śniadaniowy

    1 łyżka
  • Pieprz biały mielony Prymat

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jajka gotujemy na twardo w osolonej wodzie . Po ugotowaniu obieramy i przecinamy na pół. Studzimy . Delikatnie wyciągamy żółtka . Żółtka ucieramy z serkiem i ketchupem .doprawiamy pieprzem . Farsz nakąłdamy w miejsce po żółtku . Rozsmarowujemy po jajku . Z oliwek czarnych robimy pajączki . Podajemy .

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (8)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
plocia 24.11.2013 11:19
Te pająki z oliwek są super.
Sylwia56 30.12.2012 00:12
świetne
SmakChwili 14.11.2012 17:05
super sprawa!
IwonaKa 27.10.2012 19:54
boję się pająków,ale jaja są cudne
agaK. 21.10.2012 19:46
dla dzieci idealne
kasiaw 20.10.2012 08:31
świetne
Silver Teaspoon 20.10.2012 07:56
fantastyczne :)
iwa643 20.10.2012 06:41
Polecam

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat