Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

nadzienie z kaszy i grzybów

0.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

cebula
2 sztuki
tłuszcz
trochę
grzyby świeże
50 dag
kasza jęczmienna
1 szkl
masło
1 łyżka
woda
2 szkl
sól
do smaku
Sklep Prymat
pieprz
do smaku
Sklep Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: nadzienie z kaszy i grzybów

Oczyszczoną i posiekaną cebulę przysmażyć na tłuszczu, oczyszczone i poszatkowane grzyby udusić. Kaszę ugotować na pół miękko z 1 łyżką masła i z 2 szklankami wody, połączyć z grzybami, posolić i popieprzyć, wymieszać.Farsz nadaje się do gołąbek.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak