Doradca Smaku logoandPrymat logo
Sprawdzone przepisy na Boże Narodzenie. ZOBACZ

nadzienie z gotowanego ryżu i pieczarek

0.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jaja
2 sztuki
cebula
1 sztuka
pieczarki
20 dag
masło
Bułka tarta klasyczna Prymat
2 łyżki
ser żółty
5 dag
pieprz
do smaku
Sklep Prymat
sól
do smaku
Sklep Prymat
ryż ugotowany
2.5 szkl

Przepis i sposób przygotowania na: nadzienie z gotowanego ryżu i pieczarek

Oczyszczone pieczarki i cebulę posiekać. Ryż wymieszać z pieczarkami, cebulą, tartą bułką, rozmąconymi jajami, solą i pieprzem. Napełnione nadzieniem kabaczki ustawić w szybkowarze,

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak