nadzienie z gotowanego ryżu i pieczarek

nadzienie z gotowanego ryżu i pieczarek

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jaja

    2 sztuki
  • cebula

    1 sztuka
  • pieczarki

    20 dag
  • masło

  • Bułka tarta klasyczna Prymat

    2 łyżki
  • ser żółty

    5 dag
  • pieprz

    do smaku
  • sól

    do smaku
  • ryż ugotowany

    2.5 szkl
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania nadzienie z gotowanego ryżu i pieczarek

Oczyszczone pieczarki i cebulę posiekać. Ryż wymieszać z pieczarkami, cebulą, tartą bułką, rozmąconymi jajami, solą i pieprzem. Napełnione nadzieniem kabaczki ustawić w szybkowarze,

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat