nadzienie twarożkowe do pierogów

nadzienie twarożkowe do pierogów

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • twaróg

    100 g
  • jajko

    2 sztuki
  • cukier

    5 g
  • kasza manna

    5 g
  • sól

Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania nadzienie twarożkowe do pierogów

Rozetrzeć ser z jajkiem i cukrem, dodać kaszy manny i wymieszać.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat