Składniki
kostka
kg
g
gramów
mała łyż.
gniazd
gniazda
dużej łyż.
duża łyż.
ml
mała puszka
łyżeczka
łyżka
szklanka
-
szynka prosciutto
10 szt/plasterków -
fasolka szparagowa
20 szt -
filet z kurczaka
1 szt/250g -
płatki chille
1/2 łyżeczka -
kolendra
1 łyżeczka -
olej rzepakowy
4 łyżki -
Czosnek suszony Prymat
1 łyżeczka -
Gorczyca biała cała Prymat
1 mielona
Przepis i sposób przygotowania Nadziana szynka prosciutto
Szynkę oddzielamy od siebie i na każdy plaster kładziemy pasek fileta a po bokach po jednej fasolce szparagowej czyli po dwie do srodka .Zwijamy jak roladkę i układamy na posmarowanej formie olejem , pieczemy ok 20 min w tem 180st .
Ja podałam z puree ;)
Komentarze (5)