Przepis i sposób przygotowania na: Na zimno, czyli truskawkowy sernik
Kroki postępowania
SMACZNEGO!
herbatniki |
200 g
|
masło |
100 g
|
śmietana 30% |
330 g
|
ser biały |
330 g
|
cukier puder |
3 łyżki
|
Żelatyna wieprzowa Prymat |
3 łyżki
|
woda zimna |
4 łyżki
|
mrożone truskawki |
600 g
|
cukier puder |
4 łyżki
|
galaretka truskawkowa |
1 szt
|
gorąca woda |
150 ml
|
truskawki świeże |
5-6 szt
|
śmietana 30% |
100 ml
|
cukier puder |
1 łyżeczka
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: