Na jesienne popołudnia

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • galaretka brzoskwiniowa

    2 sztuki
  • galaretka agrestowa

    2 sztuki
  • galaretka cytrynowa

    1 sztuka
  • krem do tortów czekoladowy

    1 sztuka
  • mleko

  • wiórki kokosowe

  • brzoskwinie w puszce

  • galaretka truskawkowa

    1 szt.
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Najpierw rozpuszczamy galaretkę brzoskwiniową i wlewamy do pucharków. Możemy również dodać brzoskwinie. Czekamy aż galaretka się zsiądzie i robimy tak również z galaretką truskawkową oraz agrestową aby wyszły kolorowe warstwy. Galaretkę cytrynową rozpuszczmy i wlewamy na talerz. Gdy się zestygnię kroimy ją w kosteczkę. W mniędzy czasie robimy krem czekoladowy na mleku. Gdy wszystko jest gotowe kładziemy krem na galaretkę a następnie dekorukemy galaretkę pokrojoną w kostkę. Na koniec posypujemy wiórkami kokosowymi. SMACZNEGO:)

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat